Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BIGPACK by FeistyGraphic

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

Przedstawiam Wam stworzoną przeze mnie dużą paczkę, zawierającą PSD z uwzględnieniem interface'u logowania, wyboru/tworzenia postaci, jak i wyboru królestwa.

Mam nadzieję, że niektórym się spodoba oraz przede wszystkim przyda.
Pozdrawiam.

667261407269937247153.png

152321407269938247153.jpg

Download:

http://www13.zippyshare.com/v/36400999/file.html
https://www.virustotal.com/pl/file/3704bf064ab72c37c3dfcd88d5b17ccd0be9945be55766ba841d5bab7e980987/analysis/1407041739/

Nie zezwalam na publikowanie mojej zakodowanej grafiki

Opublikowano

Ja myślę, że wszystkim się spodoba :) Na pewno wykorzystam :)

Napisz do mnie, jeżeli potrzebujesz patcher'a.

Opublikowano

Jak zwykle świetna praca.

Na pewno wykorzystam!

Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś mi wytłumaczył jak to zakodować/wgrać do clienta (długo mnie tu nie było). 

KONIEC

-----------------------------------------

2013-08-15

Opublikowano

Jak zwykle świetna praca.

Na pewno wykorzystam!

Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś mi wytłumaczył jak to zakodować/wgrać do clienta (długo mnie tu nie było). 

Zakodować nie każdy potrafi najlepiej jak komuś zlecisz zakodowanie tego PSD, myślę że za 50-70 zł ci zakodują to wszystko.

Polecam Barana860.  ;)

Opublikowano

Zakodować nie każdy potrafi najlepiej jak komuś zlecisz zakodowanie tego PSD, myślę że za 50-70 zł ci zakodują to wszystko.

Polecam Barana860.  ;)

jezu, trzeba być baranem zeby tego nei potrafic zakodowac... akurat interfacy sie koduje bardzo zybko, bez wiekszej znajomosci pythona...

Opublikowano

jezu, trzeba być baranem zeby tego nei potrafic zakodowac... akurat interfacy sie koduje bardzo zybko, bez wiekszej znajomosci pythona...

Co do grafiki bardzo fajna ;) podoba mi się ten styl użyty w tej pracy xD 

A co do @Join nie każdy zna chociażby podstawy go by zakodować taki interface a po to są inni ludzie którzy potrafią zakodować wszystko i przy tym zarobić ;)

Pozdrawiam :/ 

PS: @Wredna Mam pytanie skąd wzięłaś takie smoki? Wycinałaś je z jakiegoś zdjęcia czy robiłaś w jakimś programie? 

Opublikowano

Bardzo dobrze wykonana i ciekawa praca. Fajne są te flagi i rozważam przemycenie ich do siebie na serwer.

Opublikowano

Co do grafiki bardzo fajna ;) podoba mi się ten styl użyty w tej pracy xD 

A co do @Join nie każdy zna chociażby podstawy go by zakodować taki interface a po to są inni ludzie którzy potrafią zakodować wszystko i przy tym zarobić ;)

Pozdrawiam :/ 

PS: @Wredna Mam pytanie skąd wzięłaś takie smoki? Wycinałaś je z jakiegoś zdjęcia czy robiłaś w jakimś programie?

Smoki to render 3D, zmodyfikowany przeze mnie, by pasował do całości.

Opublikowano

Akurat Baran potrafi Kodować....

w przeciwieństwie do Ciebie.

Czekam na więcej wstawek od Ciebie

xxx

Opublikowano

Bardzo dobrze wykonana i ciekawa praca. Fajne są te flagi i rozważam przemycenie ich do siebie na serwer.

Dokladnie to samo pomyslalem, jak narazie dopiero drugie flagi tutaj udostepnione, ktore moglbym uzyc i sa z*******e. :) Pierwsze chyba by Mizune.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...